Instrumentservice

De allra flesta funktionsfel hos roterande instrument beror på slitna kullager, otäta packningar, skadade turbininsatser eller utslitna kol i mikromotorn. Material och reservdelar kostar inte i närheten av så mycket som vissa återförsäljare vågar påstå. Vi har alltid fasta priser på vår instrumentservice och våra reservdelar – så du som tandläkare slipper dyra överraskningar.

Seger Dental samarbetar direkt och i ägarförhållande med välrenommerade verkstaden RDS Dental i Köpenhamn, som är helt specialiserade på instrumentservice för alla stora leverantörer. Vi jobbar utan vidare mellanhänder och med beprövade metoder. Vi vågar påstå att vi och RDS kan erbjuda Nordens skarpaste priser på Instrumentservice. Vi lämnar dessutom alltid 6 månaders garanti på utförda arbeten.

Priset inkluderar alltid frakt, reservdelar och moms. Nu lönar det sig äntligen att reparera.

SEK inklusive moms och frakt

I standardservice byter vi alltid instrumentets packningar och lager i toppen. Dessutom rensar vi kanalerna och smörjer grundligt alla rörliga delar.
För hand och vinkelstycken går den stora majoriteten av all service under standardservice. 6 månaders garanti gäller på arbete och reservdelar.
Service på instrumenthuvudet645
Standardservice för hand- och vinkelstycken995
Standardservice High Speed1 495
Standardservice på kirurgiinstrument1 495
I vår "utökade service" ingår alltid byten av alla packningar och lager, dvs både i toppen och i botten. Dessutom rensas kanalerna och alla rörliga delar smörjs grundligt.
Service av röda vinkelstycken är alltid utökad på grund av dess komplexa konstruktion. Vi lämnar alltid 6 månaders garanti.
Utökad service på hand- och vinkelstycken 1 495
Utökad service High Speed (här byter vi allt, även drivlinan - turbinen)2 245
Utökad service på kirurgiinstrument 2 245
Service på mikromotor (förutom packningar och lager så byter vi kolen)2 245
Slangar till turbiner och mikromotorer (Vi tillhandahåller slangar och motorer till alla märken och modeller av tandläkarutrustning)1 995
KaVo rotor

Kullager instrumentservice