Om Seger Dental

Seger Dental ska vara den naturliga, kostnadseffektiva helhetslösningen för alla tandläkarkliniker i Sverige. Vårt fokus ligger i effektiv och prisvärd service med transparenta och fasta priser. Vi minimerar driftstopp och tror på att låta tandläkaren göra det de är bäst på. – Seger Dentals vision
Seger line tandläkarstol

Seger Dental är tandläkarbranschens snabbast växande utrustningsleverantör. Vårt mål är att fylla ett tomrum på den svenska marknaden för tandvårdsutrustning genom enkla, driftsäkra och lättservade lösningar, monterade i Skandinavien – på en helt ny prispunkt.

Idén till Seger Dental Sverige uppkom under 2014 då bröderna Gustav och Viktor Henriksson öppnade sin första klinik, Tandvård 2 Go i Kista, norra Stockholm. De var på jakt efter något unikt i alla delar av klinikbygget och hade höga krav på både pris och prestanda, men uppstartsfasen satte begränsningar på ekonomin. Sökandet efter en helhetslösning tog dem slutligen till Köpenhamn, Danmark där den nya behandlingsenheten Seger Line precis hade färdigställts.

Idag är Tandvård 2 Go utrustad helt och hållet med utrustning från Seger Dental och kliniken tjänar som naturligt showroom och en referens för vad som är möjligt att uppnå med Seger Dental som huvudleverantör.

Seger Dental Sverige formades i Oktober 2014, med siktet inställt på snabb expansion. För att få geografisk inramning rekryterades Daniel Kulin, Eskilstuna som VD och Lars Johansson, Uppsala som Marknadschef.

Låt oss visa Dig hur framtiden ser ut.

Vi som driver visionen.

Please specify image url

Viktor Henriksson

Verkställande Direktör

Innan Seger Dental, arbetade Viktor med ekonomisk rådgivning för Amerikanska Department of Commerce. Han har också ett förflutet inom tandvårdsbranschen där han både ägt och drivit tandläkarmottagning.

Vid sidan av arbetet tränar Viktor för en Ironman på Mallorca. Teamet håller tummarna för överlevnad.

Please specify image url

Daniel Kulin

Ingenjör och nationalekonom med bred erfarenhet från riskkapitalfinansierad start-up. Daniel är en riktig klippa i organisationen med expertis inom både teknik och ekonomi.

När Daniel inte är upptagen med Seger Dental, ligger klättring och världsomseglingar honom varmt om hjärtat.

Region Eskilstuna
Please specify image url

Lars Johansson

I grunden jurist, men van företagare. Lars tar hand om firmans grafiska gestaltning och drev tidigare konsultföretag inriktat på marknadsföringstrategier.

Bjud gärna in Lars till samtal om marknadsföring eller klinikexpansion.

Region Uppsala
Please specify image url

Patrik Nordström

Patrik kommer från en bakgrund inom biomedicin, där han senast arbetat med framställning av läkemedel. Förutom i det personliga mötet ligger Patriks expertis inom den kliniska hanteringen.

Patrik är vid sidan av arbetet en duktig basketspelare – och motorcykelentusiast!

Sales Manager Stockholm