Seger Line Tandläkarunit

Seger Dentals flaggskeppsenhet Seger Line fyller ett tomrum på den Svenska marknaden för tandvårdsutrustning och är det unika resultatet av förenklad innovation och Skandinavisk kvalitetskänsla – på en ny, rimlig prispunkt.

– Joseph Andersson, VD för Seger Dental Sverige

En kraftfull maskin med säker Ergonomi

Starkt vrid, skarpa ljus och tillräckligt med vatten. Seger Line presenterar en ergonomiskt välutvecklad enhet både för Dig som tandläkare och patient, där Du får använda dina färdigheter som behandlare på en lätthanterad och absolut hygiensäker produkt, som inte kompromissar på prestandan. Seger Line är för Dig som tandläkare vägen till en säkrare, tryggare och trevligare arbetsupplevelse, där du kan positionera varje element på stolen precis som Du vill ha det.

Stor instrumentbricka för dig som jobbar solo, förvalda stolslägen och full möjlighet att själv bestämma och utforma din instrumentpanel gör Seger Line till marknadens enklaste – och kanske mest personliga – behandlingsenhet.

 

Skandinavisk Kvalitetskänsla

Låter utbytbar klädsel som något för dig? Motion sensor-aktiverad belysning och fontän? En lättillgänglig panel för allt från rengöring till stolstyrning? Oroa Dig inte. Seger Line finns till för Dig.

 

Smart Hygienkontroll

Seger Line erbjuder även ett av de absolut pålitligaste systemen för infektionskontroll på marknaden. Den förenklade designen och mekaniken skapar ett hygiensäkert behandlingsredskap där Du genom ett enkelt knapptryck väljer när enheten skall rengöras och desinficeras – så att Du kan fokusera på det som är viktigt i ditt arbete.

 

  • Trycksensor kopp
Boka en produktvisning